- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
smallmer #45261 üzenetére
Szia!
1, Attól függ mire van szükséged.
2, Nem kell, körültekintés, odafigyelés kell, mint minden rendszeren.
3, Szerintem semmi probléma vele.
4, Passz
5, Hogy legyenek hozzá megfelelő perifériáid. Pl. legalább 27"-os 4K monitor. Persze ez igényfüggő is.Egyszerűbb lenne, ha leírnád mire lenne szükséged, mire használnád, mert akkor talán személyreszabottabb ajánlatokat kaphatsz.
Egy viszont fontos, mint itt a Földön az életben mindenhol és bárhol: a rugalmas hozzáállás. Ha ez megvan, akkor sok-sok helyen könnyen lehet boldogulni. -
buek1967
tag
válasz
smallmer #45238 üzenetére
Sokat hezitáltam, végül úgy döntöttem, veszek egy olcsót. Nekem bevált az Alza sajátmárkása. Magyar kiosztású bill, 2 BT és egy rádiós eszköz csatlakoztatható, beépített akku, illetve van súlya és mobil-tablettartója. Egeret is ebből a noname márkából vettem, van benne két stick és egy BT. Eternico bill, eternico egér. Halkak, jól bírják akkuilag egyelőre.
-
SharpSA
veterán
válasz
Egér: Logitech MX Master 3S (mert csendes, mert több gombja, görgetője van, mert 3 eszközt hozzá lehet adni)
Billentyűzet: van egy gyári numpad nélküli Touch ID-s, meg egy Logitech MX Keys Mini, de ez utóbbi sokkal jobb gépelési élményt ad. Ha az óra rajtam van, akkor inkább az utóbbit használom. Numpadnak meg egy Satechi-t használok.
-
Friczy
senior tag
-
koma106
senior tag
válasz
LMP Wireless HU, 4 eszközzel is elbír, Windowsnál is megtartja a kiosztást (pl. í billentyű).
-
válasz
Logitech K800 HU és nagyon. Csak a context menü gomb hiányzik róla. Továbbá ez csak egy eszközt tud kezelni.
Redragon K618-RGB HU: elmegy, a minőségétől eltekintve és, hogy a világítása meghülyül és macos szoftver support nincs rá jó lenne.
Célom: hagyományos 105 gombos numpados teljes méretű context menüvel ellátott windows billentyűzet, ami alacsony profilú vezeték nélküli több eszköz használatával és szolidan tud világítani is. Fontos még, hogy szeparált esc fn csoport gombok (esc kicsi hely kimarad, F1-F4 kicsi hely kimarad... F12 a backspace jobb sarka felett ér véget). Magyar kiosztás. --> Kb a lehetetlen kategória.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest