Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem lehetséges, hogy kicsit túlgondolod?
Én simán összedobnék egy RPi2/3/4-ből vagy egy cerkás miniPC-ből, esetleg egy NUC-ból egy OMV-s NAS-t. OMV-re megvannak a megfelelő plug-in-ok, menedzselni kis túlzással bármiről tudod. Mediaplayer meg lehet egy RPi3/4/5 Volumio-val egy I2S-es vagy egy "lengőkábeles" kiciócó USB-s miniDAC-kal, de akár egy rendes USB/coaxial DAC-kal. -
Friczy
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem a zenék a NAS-on vannak, onnan felmountolja egy NUC, amin Archlinux + egy Kodi van, ennek az audiokimenete (pontosabban egy arra dugott USB-DAC) van bekötve az erősítő bemenetére. Kodi klienssel vagy web-felülettel könnyen vezérelhető.
-
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mutass már rá pár megvalósítást. Tényleg érdekel, mert ilyen igényről még nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sorozatok
- RAM topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én simán összedobnék egy RPi2/3/4-ből vagy egy cerkás miniPC-ből, esetleg egy NUC-ból egy OMV-s NAS-t. OMV-re megvannak a megfelelő plug-in-ok, menedzselni kis túlzással bármiről tudod. Mediaplayer meg lehet egy RPi3/4/5 Volumio-val egy I2S-es vagy egy "lengőkábeles" kiciócó USB-s miniDAC-kal, de akár egy rendes USB/coaxial DAC-kal.
TigerCat