Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

válasz Czo #46538 üzenetére

De a boot picsogas az a rendszerbeallitasokban kikapcsolhato. Ezert fura, hogy pont ezt nem az allapotot nem allitja vissza.
    Ok, de Tehoe-t telepitettunk nalad. Ott ki tudtam kapcsolni a filevault-ot meg az elejen. Lehet beneztem valamit es atugrottam egy kezdeti beallitast, passz. Igazabol mind1, mert alig kellett valamit mokolni es minden ugy van, ahogy format elott volt, szal sikeresnek nyilvanitom az akciot :)
    A myfind volt meg erdekes, hogy ki volt kapcsolva.
    Ugy csinaltam a visszallitast, hogy a recovery menuben toroltem a diszket, majd ujratelepites es utana mentesbol vissza. Nyilvan elso boot-nal ok, hogy van tadaaaam, de miutan visszaallitottam mentesbol mindent, reboot utan elvben mar nem kene tadaaam.
    Na mind1
    Ami meg erdekes volt, hogy az elejen wifi-t kert, holott be volt dugva az utp.
    A billentyuzet anomalia tenyleg gaz. Nem ismerte fel a magyar mac-es billentyuzetet. Windoz alatt ez a resz tokeletesen mukodik, mind1 milyen billentyut dugsz ra.
    Nincs szuksegem tovabbi mentesre. Ami most van boven eleg egyelore. Akkor csak annyit kell tennem, hogy torlom a diszket a TM-bol, majd snapshot delete.

thx!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák