- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Quick Look pontosan ugy mozog, ahogy a "fileok" vannak. Tehat ha List view van, akkor le/fel kell a Quick Look-ban mozogni, ha az Icons aktiv, akkor pedig ketto dimenzioban (le/fel/jobbra/balra). Columsnal pedig le/fel alapvetoen, szintet valtani a directory treeben meg a jobbra/balraval. Mivel ez igy "egyseges", ezert szerintem ezzel semmi baj nincs.
Egyebkent, a QL automatan valaszt egy popup ablakmeretet. Ha ez eppen akkor nem tetszik, akkor atmeretezhetem az ablakot. Ha atmereteztem, akkor abban a sessionben, mindent az atmeretezett ablakban fog mutatni, tehat fix meretben. Az automata ablakmeretezes azert van, mert a QL Plugin fejlesztok szamara ad lehetoseget a rendszer, alapertelmezett ablakmeret beallitasra (ezt ki rosszul, pl.: "800x600"; ki jol, pl.: "kepernyo szelessegenek a fele, magassaganak a 3/4 resze" oldja meg). A default kepnezo pluginban siman nagyithatoak a kepek, ha bele akarsz nagyitani valamibe, csak pinchelni kell egyet. Regen ez jobb volt, mert kb 3-4 eve elveszett a cmd+0 (zoom to 100%) es a alt+mouseclick, amivel trackpad nelkul is mukodott ez.
En a nyilakat nyomkodom, nem azokat nevezzuk kurzorgomboknak es a hasznalatukat kurzorral valo blablablanak?
Az App Storeban szerintem nem fogsz talalni olyan kepnezot, ami megfelel neked, mert ott kotelezo az "App Sandbox" es eppen az az egyik featureje az App Sandbox-nak, hogy korlatozza a fileok hozzafereset. Ha aktiv a Sandbox, akkor csak azokat a fileokat eri el a szoftver, amiket explicite megfdtal neki. Tehat ha 1 kepet nyitsz meg vele (siman Open ugye), akkor nem fog tudni lapozgatni, mert fejlesztokent ahhoz sem ferek hozza, hogy mi van meg abban a konyvtarban, amibol a cuccot megnyitottad. Fejlesztokent ilyenkor meg tudom nyitni ugyonabban a folderben az ugyonolyan nevu, de mas kiterjesztesu fileokat (pl, megnyitott almafa.mkv -hoz meg tudom nyitni az almafa.srt-t). Ezert mukodik a Preview-ban a lapozgatas csak ugy, ha tobb kepet kijelolve nyomod meg az Opent.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat