Aktív témák
-
drpele
senior tag
Nálam a hangkari digitális és analóg kimenete is rá van kötve az erősítőre, mert a tv-tunert hangja vmiért nem megy digitális kimeneten.
Így tehát van összehasonlítási alapom, hogy milyen a hang ugyanazon kari digitális és analóg kimenetén: Ég és föld!
Nem vagyok egy vájtfülű egyén, de igen zavaró a külömbség ha átváltok optikairól analógra. Egész más a dinamikája, a magas nem olyan magas, a mély nem az az igazi dübőrgős mély és analógon van egy minimális zaj is. -
drpele
senior tag
Nekem egy hangkártyával kapcsolatos kérdésem lenne:
CMI 8738 chipes InnoAudio hangkártyám van aminek az analog kimenete tökéletesen műxik linux alatt, de...
Sajnos linux alatt (Suse 9.2Prof) nem tudom átállítani digitális (optikai) kimenetre.
Meg tudná valaki mondani, hogy ezt hol tehetem meg?
Esetleg mit kell hozzá feltennem?
Előre is 10x!
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest