Aktív témák
-
duo
addikt
csak kérdezek mégegyet ma. Feltettem a skype-ot, fel is hívtuk nagy lelkesen távoli barátainkat, de nem volt hang.
annyit megtudtam, hogy ALSÁval nem működik, oss emulátorral vagy mivel meg de. talán alsa-oss. ez fenn is van az uhun, de hol állítom be hogy skypom azt használja? (volt még valami német weboldalon olyan hogy indítsam
artdsp -m ./skype parancsal, úgyis tettem, de mérsékelt sikerrel.nem írta ki hogy problems with sound device de akkor sem hallottunk semmit)
HELP! -
duo
addikt
válasz
dabadab #3377 üzenetére
nos, nem is vagyok ''igazi'' linuxos
(ez meg miJen már?
''az igazi kávés üresen issza a kávéját...'' de ha eccer sz@r az íze...)az lennék, biztos hogy debian figyelne fönt, vagy gentoo. én csak egy jószándékú user vagyok. taníccsatok
akkor értsem úgy, hogy mondjuk az xorg.conf-ot kell piszkálni? hogyan?
köszi:duo -
duo
addikt
Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy az xFce alatt, hogyan lehet beállítani a menük meg a konzol átlátszóságát. grafikusan nem tudtam, nyilván valamilyen file-t kell szerkesztgetni (mint mondjuk Fluxbox alatt - bár nekem az se ment)
de melyiket? Valaki el tudná magyarázni gyógyped. szinten? (a rencer UHU 1.2 -rc2 (Rost) ablakkezelő xFce 4.2
Ha valaki még a Gdesklet telepítését(ezzel is rengeteg bajom volt, mindig hiányolt vmi csomagot, azokat feltettem forrásból, aztán valahogy lefordult, de nem indult el sehogy sem )is elmondaná, megcsókolnám lába virtuális nyomát
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest