- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Khailmaan
csendes tag
válasz
eddie303 #2970 üzenetére
elso dolgom support forumba vezetett > search smc 1255tx, es mit tesz isten volt egy topic ahol srac pont azert sirt, mert nem akar menni neki szegeny kartyaval, es mivel nincs gcc smoothwall alatt sem,es azt se tudja hol a tulip.o helye, ezert sajna nem tudja hasznalni..mint ahogy en sem fogom tudni
-
Khailmaan
csendes tag
válasz
eddie303 #2970 üzenetére
ha felismeri alapbol az SMC 1255TX-et akkor megoldja
jah vana joszagban egy 1.8G-s vincsi. perpill a freesco is hdd-re van telepitve.
Amugy a Freesco iseleg egyertelmu,konnyen kezelheto, es ot is lehet weben keresztul adminisztralni.....csak a kib...szott halokartyamat nem ismeri fel
de sajna en az ilyen tulip.c bol tulip.o-t forditani, ide oda masolni dologhoz nem ertek -
Khailmaan
csendes tag
itt is megkerdezem hatha masik topicot nem nezi minden linux guru
problema a kovetkezo: kene egy regi p100asbol egy router gepet csinalni. adott ket smc kartya: 1211tx es 1255tx meg nehany 1 floppys linux router distro,amibol eddig csak freesco-t probalgattam tegnap meg ma, de leszedtem LEAF/LRP distrokat is. asszem floppyfw-t is.
viszont egy a bokkeno mar csak:a 1211tx-et szepen felismeri, de 1255-ot nem.
na SMC homepage, linux driver leszed...masoljam ide oda, aztan #make es a letrejovo objektumot masoljam /lib/modules/2.4.x/kernel/drivers/net-be aztan #instmod tulip.o es #netconfig
az a baj, hogy linuxhoz nem sokat ertek, de azt mar kiokoskodtam, hogy se freesco se pocketlinux nem fog nekem #make-kel obj-ot csinalni (nincs benne mivel minimalis rendszer??). Tovabba se a freescoban, se a pcket linuxban nem talaltam a /lib alatt modules konyvtarat, 2.4.x/ kernel/drivers/net-et meg foleg nem
hu de halas lennek ha valaki segitene nekem megoldani, hogy felismerje vmelyik 1floppys linux router/fw distro ezt a joszagot,kulonben kenyelen leszek vmi win98se-t felrakni routernek
linux driver:Bővebben: link ebbol kene tulip.o-t csinalni...aztan rajonni hogy az 1floppys distroban hova is masoljam en ezt, ha a fent emlitett eleresi ut nem letezik
igy olvasgattam levlistaban is, hatha talalok vmi infot, de nekem mind kinaiul van
Bővebben: link
elore is koszi a segitseget
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest