- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Erre vki esetleg vmi megoldást?----> Bővebben: link
-
gege71.hu
addikt
Talan valakit meg erint/erdekel:
1% - Ado:
Magyar Linux Alapitvany : 18175952-1-42 (Rendelkezo adoszam az 1%hoz)
szerk: En oket jeloltem meg
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
1xű ubuntuban
van neki egy synaptik csomakezelője. Ott brahiból beírtam a kersőjébe:''radeon''
Erre kiadta az ati fglrx drivert é a panelt mint letöltheiő/update opciót.
Kijelöltem aztán ''alkalmaz''
Ez még nem elég
eztán root terminálban:
sudo apt-get install xfree86-driver-fglrx
azt megcsinálja...done
aztán echo fglrx | sudo tee -a /etc/modules
depmod -a (hogy beépüljön bár ez nem működött így reboot..)
aztán sudo dpkg-reconfigure xserver-xfree86
ott ''ati'' helyett ''fglrx'' kiválasztva... a többi lépeés az egyéb perifériákra vonatkozólag elég egyértelmű.
ma viszont gyakorlásként újraraktam az egész ubuntut(szadomazo rulz)
De ez a lilo és gnub bejegyzés sehogysem akar sikerülni neki
1x szétbaszta a winxp-s vinyóm MBR-ét(a köcsög) úgy, hogy akkor szépen indult UBUNTU, de WinXP nem.(fixMBR-rel wines cd-vel helyreraktam(próbáltam volna mg nem így tenni..nejem haza is vág..összes levlezése, bookmarkjai stb..hajjajj)
Ha saját vinyójára irányítom error 15 vagy error 17-telk kiáll a grub töltésekot lilo-hoz el sem jut vagy fel se rakja..
Na mind1 még próbálkozok.
Hogy a frászba állítsak BIOST vagy mire irányítsam az installert? minden telepítésnél látja, hogy van fenn egy xp, de hiába..
HDD és dvd kiosztásom:
Ide1 master - dvd író
ide2 cable select(mastercsatin) 120-as IDE WD
sata1(winxp vinyó)80 gigz
sata2(na ezt kapja a linux)80 gigz
egyéb hw elemek adataimnál
gutenacht
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
15214 frames in 5.0 seconds = 3042.800 FPS
13959 frames in 5.0 seconds = 2791.800 FPS
13980 frames in 5.0 seconds = 2796.000 FPS
13222 frames in 5.0 seconds = 2644.400 FPS
15840 frames in 5.0 seconds = 3168.000 FPS
16139 frames in 5.0 seconds = 3227.800 FPS
17012 frames in 5.0 seconds = 3402.400 FPS
17030 frames in 5.0 seconds = 3406.000 FPS
Ilyesmiket megy
Közben az ablakméretet is mozgattam.
A fontméretre itt lőttem egy képet:
Bővebben: link
ha van ötleted vagy vkinek ötlete, ho cseszhettem el akkor kérm okosítson.
Erre mondjuk már csak holnap kerül sor
thnx mindenkinek.
..csak nem tántorodtam el a LINUXTÓL végül, pedig rezgett a léc -
gege71.hu
addikt
Nem fogod elhinni,
ubuntuban a Synaptic csomagkezelőben h beállítottam ,hog a webről az ubuntu egy nagyobb arhívumából is szedjen frissítéseket megtalálta a radeonhoz is a cuccot.
Feltelepítette, utána volt hozzá egy pár tanács fenn az ubuntu oldalon, hog parancssorból hogyn fordítsam be a xconfig860vagy vmi hasonló nevű konfigfileba. Na ez pát lépésben és viszonylag érthetően leírva tök sikerélmény volt...és most megy a 3d-s támogatás.
elvben vhova feltolta az atipanelt is de azt nem találom sehol.
Egy furcsaság most keresem az okát: néhény progi menüfejlécében és ablkaiban olyan pirinyók lettek a betűk, hogy alig lehet elolvasni.(xmms és gnome commander lett pl ilyen)
Mi a frászt állíthattam el? -
gege71.hu
addikt
xmms-t közben sikerült előzőleg telepítenem az ubuntu ''Synaptic Package Manager''-ében beizmítano, csak nem tudtam, hogy ujrindítás után lesz csak elérhető, de már szól a zene...
végre már nem csak a szívás van
Operát mindjárt megnézem
Jahh és 85 Hz-en megy a moncsi jól
Amúgy
pl az ATI ezen driverét: ''fglrx_4_3_0-8.10.19-1.i386.rpm'' hgy kell telepítésre bírni?
Hogy kezdjek neki?
És honam tudom, hogy a 9800pro-hoz az ATI oldalon fenn levő 4 driver közül melyik a jó?
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #4329 üzenetére
Na az ubuntu mükszik.
A fura, hogy akkor indul el ha bIOS-bn beállítom az IDE vinyót a boot prioritás első helyére.
Az UBUNTU amúgy egész jó kis disztrib.
Az fstab-ban bírtam az ntfs vinyókat aoutomount-ra és faxán olvassa is őket.
Amit nem tudtam még belőni:
mp3 lejátszás
avi, mpeg film lejátszás
opera böngésző telepítés.
Az mp3 az ubuntu-ban alapértelmezésben vmiért nincs fenn.
ja a KDE sem. Bár a gnome-mal is elboldogulok, de a KDE sokkal jobban tetszett -
gege71.hu
addikt
áhh..
Most Ubuntu-t raktam fel.
feltelepült a rendszer szépen(külön SATA vinyó), de mikor inditanám a rendszert csak egy Dos-os jellegű felületen jelenik meg a következő:
gnu grub version 0.94
[Minimal Bash-like line editing...blablabla...]
grub>
és akkor most mi?
baszik elindulni a grafikus rendszer. Pedig direkt kijelölve erre a külön vinyóra állíttattam telepítéskor.
BIOS-ban ez a vinyó van boot prioritás 1. helyen Mit csesztem el?
eszközöm van:
1. IDE 1 master : dvd iró
2. IDE 2 cable select 120-as IDE tárvinyó
3. SATA1 Winxp rendszervinyó
4. SATA2 Linux vinyó -
gege71.hu
addikt
Épp Most csuszik le a slackware.Leszedtem még a Gentoo-t ma meg a BlackPanthert( kábeles szélessáv rulz átlag 400kbyte/sec-cel
)
Ma még rászánok egy kis időt A pingvinezésre.
ja még vmi: a múltkor első blikkre a kanotix-ot(live cd-s) próbálgattam direkt a hardwerfelismerés miatt. AZ felismerte és rendesen 3d-sen kezelte a 9800pro-t amennyire emlékszem
Ma este szerintetek melyikkel próbálkozzak elsőre???:
genttoo
BlackPanther
Shlackware
Továbbra is amik a prioritások:
1. NTFS vinyókat kezelje (ahogy pl az UHU: automatikusan).
2.A Radeon 9800pro drivert úgy lehessen élesíteni, hogy legalább a 3d-s dolgok egy részét konfigolni lehessen majd. Mindezt vmi olyasmi formán, hogy NE kelljen kernelfordítással vagy valami (NEKEM MÉG) túl bonyolult parancssoros kálváriával szórakozni. A parancssor nem rettent el csak az amikor már ALT-TAb-ozástól elzsibbadt kézzel a lépkedek különféle how-to és a parancsor közt aminek a vége az, hogy vhol elvesztem a fonalat, vagy nem úgy reagál a rendszer, ahogy az a segédletben írva vagyon és olyankor már jön nekem a szájszél és szemrángás-ökölbeszorulás stb idggörcs tünetsor
Tehát ATI Radeon konfigolásnál olyasmire gondolok, hogy pl ATI driver letöltve:
xyz csomagkezelő/telepítő-hidralika mittomén progit indítok aminek megmutatom, hogy na atidriver itt van ni..EGEDEVETTKE... az kérdez ezt azt, esetleg kombinálva néhány nem túl körülményes parancssori beírkálással, majd kilépés újrabelépés és pábámmm Ati radeon 9800pro fícsöröket lehet buzgerálni. -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #4280 üzenetére
Még esetleg tud vki olyn disztrib-et mondani ameliknél ha feltelepítem akkor alapbó látja az ntfs vinyóimat és felismeri és jól kezeli a radeon 9800pro-mat?
Mert már 3. fél éjjelem megy el erre a ba**akodásra( 5x installáltam rendszert.. 3x redhat4 EL, 2x UHU).
Ahogy most olvasgattam jelen állapotban vmi kernelfordítás kéne a redhat-em esetében..de szvsz ez olyasmi ami k**vára nem egy ilyen kezdőnek való...pláne ''lelkileg'' nem, mert kezdek nagyon eltántorodni ettől a linuxosdi-tól... -
gege71.hu
addikt
Na közben újra redhat van fenn (el 4-es)
ez 9800 proként látja a kártyám, 85 hz moncsifrisítés de hárveresen ez se gyorsít lószart se.
n de ez most még a kisebb gond.
Sok sok how-to é egyéb fórum túrása után rájöttem a ''cat /proc/filesystems'' parancs seítségével, hogy ez a kernel baszik ntfs-t támogatni.
Na most vakarózhatok, hog hogy érjem el azt, hogy támogassa.
Ja uhu megmammult azé raktam fel megint a redhat-ot.
Az UHU 1xűen nem indul el kikapcs után, nem talál olyan részt vinyóján amiről indulhatna...press any ke to cont és kész behalás...
Mind1 most azzal nem foglalkozom. redhat már fenn van megint.
Két dolgot KELL elintéznem:
1. 9800pro 3d támogatás
2. olyn kernel felrakása ami NTFS-t támogat (furcsálltam, hogy uhu támogatja alapbó redhat enterprise kutyafasza Linux meg nem..
Ha ezeket nem tudom rövidesen megoldani valhog akkor sajna feladom
Visszalép-WinXPbe be ...lemezkezelés..törlöm a linuxvinyót...aztán format...NTFS
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
per pill UHU van fenn, ha nem megy a 9800pro belövése akkor megy majd vissza a redhat(amúgy Redhat enterprise Linux4, valszeg azért volt neki evidencia a radeon)
De fel foglak valszeg keresni, mert tegnap 2-ig dúrtam a netet meg a google-t meg a fórumokat...aztán lefekvés után meg járt az agyam még vagy 1 órát -
gege71.hu
addikt
Köszi.
később rápróbálok.
Majd jelzem ha OK.
Amúgy Redhat-ba belefáradtam tegnap éjjel. Az istennek sem tudtam rávenni a rendszert, hogy lássa az ntfs vinyóimat, Pedig itt a fórumban sokat segítettetek, de egyik módszerrel sem sikerált...vagy már túl késő volt éjjelAz viszont a kártyát(radeon 9800pro) kezelte kapásból jól. Az UHU meg az NTFS vinyókat látja kapásból
és a karit meg vesa-nak ami megöl már
Minden ergyéb dolog (net, alkalmazások, mailezés még icq is..stb zsíír.)
Ja még vmi: UHU-hoz melyik operát kell feldobni ill melyiket lehet? -
gege71.hu
addikt
Onnan már leszedtem az összes létező filet, de mindegyiket vmi függőségi viszonyok akadozása miatt elhajt a rákba. Szal az volt az első.
Amúgy külön vinyón van szal nem kell format c
Most winxp alól vagyok.. megpróbálok megoldást keresni.
Amúgy net meg minden egyéb jól mükszik csak ez a qva 60Hz-es vesa-ként működő monitor vesa módban kirohasztja a szemem
A gyáriból(ATI) melyik telepítőcsomag jó UHU 1,1-hez?:
Ezek vannak:
fglrx_4_1_0-8.10.19-1.i386.rpm
fglrx_4_2_0-8.10.19-1.i386.rpm
fglrx_4_3_0-8.10.19-1.i386.rpm
fglrx_6_8_0-8.10.19-1.i386.rpm
Ja és lehet rossz csomagkezelőt használok ezekhez.
uhunál melyik segédprogival telepítsem és melyiket?
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
Telepített 1.1 az UHU,
amit belinkeltél.hmmm. hát szerintem az ilyen dolgok azok amitől egy kezdő kifordul a linuxozás pályájáról....
Ami a cd2-n van pdf abban van egy leírás, hogyan lehet nem ATI forrású filet leszedve megoldani, csak kár, hogy az a link nem él ahonnan le kéne kapni a cuccot..ehhh -
gege71.hu
addikt
Sziasztok
Radeon 9800pro-t hogy tudom kihasználni(legalább nagyjából) uhu alatt?
Most 60 hz-cel a szemem folyik ki
Most vesa-ként megy.
Ha az ati oldaláról lezedett csomagot próbálom mindenféle függőségre hivatkozva result=1 gyel bukik a mutatvány.
Kerestem a neten már 100 felé de a 60 hz miatt már a fejem belefájdult.
A vezérlőpultban csak a vesa teszt megy le (az ati és a radeon beállításkor a teszt során csak sötétség van)
üdv
gege
Ha van link, arról , hogy hogy kell a drivert telepíteni azt is nagyra értékelném. -
gege71.hu
addikt
A HDD-k nevét már meg tudom nézni a hardver böngészőben pontosan, de asszem egyetlen ide vinyokent azt a nevet viseli a wd120. A masik ketto SATA-s sd** kezdetű neveken fut.
Thnx eddig mindent, ....
asszem a közeljövőben még gyakori látogatója leszek ennek a topiknak
Majd veszek fel fülhallgatót, hogy ne látszódjon mennyire zöld a fülem
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
''/dev/hdXY /mnt/ZZZZ auto rw,exec,user 0 0''
Na mar most NTFS drive-okrol reven szo az rw helyett nem csak r kene?
(feltetelezem az rw a read/write jog..ugye?)
Leirom, hogy kb hogy lenne majd az fstab-ban az esetemben...cska hogy jol vettem e le a lapot:
/dev/hd1 /mnt/WD120 auto r,exec,user 0 0
/dev/sd1 /mnt/Seagate80 auto r,exec,user 0 0
Ha ezt a ket sort beheggesztem az fstab-ba su- kent es elmentem majd es ki- es bejelentkezek akkor elvben mar brozolhatom is latom is a ket ntfs vinyo tartalmat es onnan masolhatok is akar az ext3-as Linux vinyora majd?
A WD120 egy IDE vinyo a Seagate80 meg SATA-s (aMugy a Redhat egy kulon SATA-s 80GB-os Samsungon van.)
ehh de kar, hogy nem vagyok mar otthon. Igy csak itt oktondiskodok irodabol..gep meg otthon -
gege71.hu
addikt
Koszi skacok, otthon majd este akkor rafeszulok az ugyre
thnx
Ja ha ezt atszerkesztem es mentem akkor onnantol kezdva ha a gepet bekapcsolom ujra, mar nem kell ezeket vegzongorazni ugye? Tehat menti a valtozasokat?
A legjobb lenne talan ha mar indulaskor be legyen minden vinyo mountolva...
Megoldhato az is vmi ilyen varazslattal?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Zsir zoldfulu vagyok a Linuxhoz.
Problemam:
Tegnap felraktam egy Redhat Enterprise Linux 4-et.
Teljesen jol feltelepult. Kapott egy sajat vinyot a draga meg minden..
Rendbnen kezeli a hardvereket, mukodik a net minden komplikacio nelkul, mail, openoffice stb alapalkalmazasok pompasan futnak. Szoval eddig rendben.
Na szal a problema.
gege71hu userkent nyomulok rootjelszoval + minden.
A gepben van meg 2 ntfs file-rendszeru vinyo.
A rendszerezközö/lemezkezelés menü alatt ezzel olt le a rendszer ahol mountoltatni tudnam a mas filerendszeru vinyokat:
''Önnek nincs jogosultsága egyetlen fájlrendszer csatlakoztatására/leválasztására sem.Kérjen segítséget a rendszergazdától.''
Baaaaaaaahhh
Na mar most en azt szeretnem, ha simi userkent is felfuzhessek vinyot, mindenfele superuser jogok nelkul is.
Amit eddig megtudtam, hogy az /etc/fstab-ban megadott filerendszereknél az opciókban meg lehet adni, hogy user is mountolhatja-e. (user opció).
Ezt konzolbol kell szerkeszteni, vagy hogy?
Ténylek hót tufa vagyok a témához de igyekszem..igyekszem.
Az etc/fstab-ban nálam most ez áll:
# This file is edited by fstab-sync - see 'man fstab-sync' for details
/dev/VolGroup00/LogVol00 / ext3 defaults 1 1
LABEL=/boot /boot ext3 defaults 1 2
none /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0
none /dev/shm tmpfs defaults 0 0
none /proc proc defaults 0 0
none /sys sysfs defaults 0 0
/dev/VolGroup00/LogVol01 swap swap defaults 0 0
/dev/hda /media/cdrecorder auto pamconsole,fscontext=system_ubject_r:removable_t,exec,noauto,managed 0 0
/dev/fd0 /media/floppy auto pamconsole,fscontext=system_ubject_r:removable_t,exec,noauto,managed 0 0
Kérem segítsetek.
Akár egy olyan link is jó ahol erről szájbarágósan szó van.
thnx
gege -
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
válasz
dr_strange #4160 üzenetére
Jó..akkor lesz swap is! 1x élünk! még egy doboz gyufát!!!
-
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
Ámberek
most particionálom a 80 gigás SATA vinyóm xp alatt Partition Magic-kel mielőtt rátolom a redhat-et.
Mit javasoltok milyen felosztást csináljak?.
Felajánlások a progi által:
*Logical/primary partition
*FAT/FAT32/NTFS/LinuxExt2/LinuxExt3/Linux swap/Extended/Unformatted
A fat-től ntfs-ig nyilván IGNORE, de pl swap részt most érdemes belőni vagy majd telepítés közben/után a redhat megoldja?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
steveetm #4118 üzenetére
azikszpé tud bármelyikről(ext3, reiser) is olvasni Vagy ahhoz kell vmi util xp alá ami megbirkózik vele?? (Nem mintha életbevágó lenni hisz 2 egymástól független rendszerként futnak majd). És viszont, tehát ntfs vinyókr tartalmával tud a redhat (vagy akármelyik Linux) kezdeni vmit?
Ha jól tom a linux ntfs-ről legalábbis olvasni tud..ugye? -
gege71.hu
addikt
válasz
tierbatyo #4085 üzenetére
Na kezd világosodni.
tehát, hogy jól értem e:
A BiOS-ban maradhat sorrendelsőnek a vinyó amin a winXP van(SATA-s)
Elindítom a redhat telepítést ami bejegyzi ezen a vinyón a z indulási dolgokat mely szerint majd OS-t választhatok. Ettől függetlenül ugye telepítésnél megjelölhetem a másik SATA-s vinyót mint a LINUX birodalmát ugye?
Ja és az a bootloadert nem fogja zavarni, hogy a win-es vonyó ntfs?..nna ez biztos jó lámer kérdés
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Köszi, nagyon rendi vagy
Most még XP-n tolom még, a live-cd csak a próba volt...
Hétfőn veszem Gianninál a 80Gigzes SATA-m azon lesz a LINUX
Amit irtál beállítás az ugye konfigként csak akkor mentődne el, ha lenne tárterülete neki amin bejegyzi(ha jól értem). Nekem ami 2 vinyóm most van(80GB SATA Winxp SYS, + 120 GB ATA tárhely) mind2 NTFS filerendszer ezért a Kanotix csak RamDISK-eket hozott létre + a dvd mountolva + egy floppancs. Ezek voltak elérhetők rendszerszinten. (+ 2db 400 kb körüli disk(gondolom a memóban dedikálva). Tehát most csak nézelődésre + netre volt jó a kanotix a mentéseket nem tudtam foganatosítani..gondolom flopira lehetne talá
De mondom jövő héten feldobom a REDHAT EL ES-t aztán azzal elleszek. ha nem jön be talán jön majd UHU esetleg vmelyik Debian..+látom.
Látom a Linuxos tábor rendkívül segítőkész tehát remélem ill tudom, hogy ha bármi elakadásom lesz pillanatok alatt kapok akár itt a pH-n akár vmely magyar Linux portálon segítséget.
Ja még vmi:
Ha a tök új szűz vinyóra felrakok egy linuxot a másik sata-n (sátán) marad a WinXP akkor bekapcsolásnál ill előtte boot priority-vel kell majd szórakozzak vagy esetleg lesz vmi pirmitív opciós felület ahol induláskor választhatom, hogy Win-nel vagy LINUX-szal induljak?
Sejtem, hogy vmi OS választó lehet, de ha külön vinyóról mennek a rendszerek akkor van egy sanda gyanúm, hogy BIOS boot priority állítás kell..vagy mittomén...Ezt még jó lenne tudni...
-
gege71.hu
addikt
K0szi az eddigi tanacsokat.
Most epp egy KANOTIX live-rol irom a hsz-t. Dobbenet milyen gyorsan felallt ez a kis rendszer. Felismert mindent megy jol. A magyar bill nincs de ey persze egy rendesen bekonfigolt Linuxon nem okozhat gondot...A hosszu O: es hosszu
U: megjelenitese helzett itt pla forumon kis negyzetek vannak. Nyilvan ez is orvosolhato.
Megyek veszek is Gianni-nal egy 80-as SATA-t aztan had szoljon! -
gege71.hu
addikt
Kalandvágyból lehet ki szeretném prószálni a LINUX-ot.
Anno SuSe-t telepítettem már (még suliban...SZÁMALK...nem röhög!!!). Az nem nagyon tetszett...
Na szóval a terv: veszek + 1 SATA vinyót(a meglévő 1 SATA + 1 PATA mellé) amit ennek az OS-nek dedikálnék...
Van egy 4 cd-s RedHat Enterprise Linux ES-om mint kiszemelt disztrib.
Mennyire macerás ez ezzel az alaplappal ill. a konfigommal? (ld adataim)
Mint mondtam némi Unix/Linux alapom már van ami a semminél több.
Mi a véleményetek?
A SATA-ra vajon feltelepülne ez nekem gond nélkül?
Mondom az egyik SATA vinyót csak a linux kapná.
thnx
gege
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest