- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
[Erre] valaki?
-
psg5
veterán
Crunchbang nagyon tetszik, sikerült docky-t előhozni. Elméletileg a szoftverközpont is valahol fent van (telepítettem terminálból), abban kérnék segítséget, hogy hogyan tudok a docky-ra felrakni plussz ikonokat pl ezt a szoftverközpontot hogyan tudom feltenni rá, hogy ikonként megjelenjen?
-
psg5
veterán
Cruncbang- ben hogyan tudom a tálcát elővarázsolni?
-
psg5
veterán
Erre a régi laptopra is vígan lehetett volna ezt az elementary-t feltenni? Erre csa a debiant mertem.
-
psg5
veterán
válasz
spammer #18119 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom a wifi drivert így.(már az első sornál is azt írja, hogy ilyen parancs nincs...)
Az a lényeg, hogy plazma megjelnítőre dobom ki és minnél kevesebb statikus,fix képtartalomnak szabad maradnia használat közben, ezért kellenének az elrejtések és a folyamatos képi váltakozások.
-
psg5
veterán
asztali háttérkép automatikus váltása 30 mp-1 p
tálca automatikus elrejtése
asztali ikonok elrejtése
böngésző teljes képernyős módban használva
képernyővédő rövid idő utáni bekapcsolásaA fentieket szeretném elérni elementary os-alól. Lehetséges?
-
psg5
veterán
Találtam egy ilyent, de ez picit magas még, mit kellene tennem pontosan?
-
psg5
veterán
Nagyon tetszik ez az elementary! Köszönöm.
Képernyőkímélőt elérhetek, ami képeket váltogat, linux alatt? (még mindig kezdő vagyok e téren, ezért a láma kérdések)Valamint van egy tl-wn722nc wifi adapterem, de nem találok hozzá linux-os drivert, tudtok rá valami megoldást?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az alábbi gépre, melyik linux disztribúciót javasoljátok, mely kinézete modern, "vagány" ,de vígan elmegy rajta?
Chaintech 7NJS Ultra Zenith
AMD Athlon XP, 2200Mhz (11x200) 3200+
Sapphire ATI RADEON 9600XT
Chieftec GPS-350EB-101A
2db Corsair Value Select VS256MB400 , 1db 512MB SuperTalent SUPERT
Hitachi HDS722516VLAT80
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest