- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
guftabi96 #21737 üzenetére
LXLE + Firefox
Szerk.: Vagy ArchLinux MATE felülettel. Lution Installerrel kb. 10 perc felrakni egy Arch-ot.
Nálam az Arch+MATE kombó 200MB RAM-ot eszik alapjáratban de 1GB alatt megáll akkoris amikor már minden program fut (Firefox 5 megnyitott lappal, Deluge, Skype, zenelejátszó (mpd), fájlkezelő (ranger), vim) -
Blum1866_2
tag
4000 forintot mondtak egy 17*26mm-es matricára, azt hittem eldobom az agyam. A legolcsóbb ajánlat is 3400Ft volt, azért annyit nem fizetnék érte. Azért kérdeztem, hogy van-e valami szaki akiről tudtok, hogy occsóé' megcsinálja nekem. Külföldön 2 dodóért csinálják meg de mire ideérne ugyanannyiba lenne mintha itt csináltatnám meg.
Ideje valami tutorial után nézni.
-
Blum1866_2
tag
Kicsit másjellegű kérdés:
Linux matricákat lehet valahonnan rendelni? Mármint Magyarországról...konkrétan egy "Powered by ArchLinux" matrica kéne nekem, meg egy ilyen Windows billentyűre ragasztható Arch logo.
Ha nem lehet ezeket sehonnan beszerezni akkor hol/kinél tudnám ezt a legolcsóbban megcsináltatni? Aprón nincs valaki aki ilyenekkel foglalkozik? -
Blum1866_2
tag
válasz
Fritz Teufel #20986 üzenetére
Inspiron 3537 notimon gyárilag Ubi volt. Működött is de a DELL telefosta minden szeméttel, úgyhogy lelett gyalulva, helyére ment egy Win7 és egy friss original Ubi 14.04...konkrétan egy egész délutánt szoptam vele mire minden működött. Az már csak poén, hogy a géphez választható driverek között ugyan ott van az Ubuntu de nem ad ki SEMMIT.
-
Blum1866_2
tag
Erdekes bugot veltem felfedezni rTorrentben. Nem nyitja meg azokat a torrenteket, melyekben valamilyen ekezetes karakter van.
pl. JMJ - Oxygéne nevu albumat atnevezve Oxygene-re tokeletesen megnyitja de egyebkent errort ir ki.
Ezt konfigban kilehet vajon javitani valahogy?Talaltam egy ilyet,hogy:
to add UTF8 support for torrent with non-ascii characters you must add the following to rtorrent.conf:
encoding_list = UTF-8De ez utan sem tud mit kezdeni az ekezetekkel es meg csak beirni sem tudom a hianyzo ekezetes karaktert. Egyszeruen "Oxygne"-nevvel probalja megnyitni ugy meg persze,hogy nem jo.
-
Blum1866_2
tag
Üdv!
Par órával ezelőtt felraktam egy Xubuntu 12.04-et és nálam is jelentkezett a Vsync probléma.
Minden ezzel kapcsolatosan fellelhető leírást kipróbáltam,youtube-on is találtam ezt-azt de csak maradt ez a probléma.Más is találkozott már ilyennel?
Igen,fentvan a legőjabb nv driver,leírások szerint beállítva és a Compizban is belőttem mindent úgy,ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest