- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
Köszönöm! Okés, nem bolygatom
Szerk.: Közben elszúrtam a grubot,
meg akartam változtatni a bootsorrendet, de elírtam egy sort. Most pedig nincs boot menu, egy os-t sem tudok indítani. "minimal bash-like line editing..." ez az egyetlen amiben lehet varázsolni valamit.
Win7, és ubuntu 11.10 van fennTudnátok segíteni? Ha bejutnék az ubiba, már természetesen tudom orvosolni a grubot...
-
shinodas
tag
Srácok, csináltam particiókat az ubinak. Fel is ment rá, jelenleg vga drivert vadászok a notihoz...
Windows 7 alól viszont így nem látom az ubi partícióit, nyilván a swap nem is érdekel, de a másik, hogy lenne megoldható? -
shinodas
tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok linux témakörben. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ubuntu 10.10-et szeretném telepíteni, és telepítettem is a laptopomra. Sony vaio vpceh típus. De a tapipadom nem igazán akar működni. Mit lehet ilyenkor csinálni kollégák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest