-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Na, belottem a laposra a Mintet. Egesz kellemes rendszer, gyors, ezen a Rebeccan van minden telepitve elore, ami kellhet egy atlag felhasznalonak. Josag
-
total90
veterán
Hi,
Adott egy regi laptop:
-2 GB memoria
-Intel T2500 (Cenitiro Duo 2GHz) processzor
-Intel 945 VGA
-SSD (HDD nem reg lett lecserelve)Erre kellene valami Linux, amibol a legujabb verzio is szepen elfut es olyannak lenne, aki eddig Windowson elt es nulla fogalma van a Linuxrol. Ergo XP-rol valtana valami ingyenesre, Linuxra.
Esetleg valami olvasnivalo kezdo Linuxosoknak is jol jonne.Koszi
-
-
total90
veterán
Leszedtem az openSUSE 11.1-et és telepítés előtt állok. Mekkora partíciót adjak majd neki ? 30-40 GB elég okés lenne ?
-
total90
veterán
Hozzájutottam egy régebbi géphez (AMD Sempron 2600+,512 DDR RAM, ATI 9550...) és arra Linuxot akarok felrakni, de nem tudom melyiket. Utánaolvasgattam a dolognak és valamiért nekem az Ubuntu és az openSUSE a szimpatikusak. Egyetlen egy dolog van viszont ami fontos lenne! Nekem VPN-es a netem és arról semmi infót nem találtam, hogy valamelyiken is be lehetne állítani. Vagy lehet ? Melyiken ? Melyik a jobb rendszer ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Oneplus Nord 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest