Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
Szép lassan, de lefordult, viszont nem indul.
Pedig a leírtakat hozzáadtam az rc-inithez.
Ugyanúgy a terminal jön be, majd átvált egy sotét képernmyőre aztán semmi. Ha váltok a terminalok között és visszattérek az elsőre akkor újra a parancssort látom.
Valakinek esetleg valami tapasztalat? Hogy merre keresgéljem, mit hagyhattam ki?
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok, Gentoo conpile-al kapcsolatban tud valaki tanácsokat adni. Egy i5-2520 esgépen elég lassan fordul a gnome, fűleg, hogy a melegedés miatt vissza kellett vennem 1 szálra. Úgy olvastam a 'webkit' a fő kolompos.
Ha pl. Leállítom akkor a már lefordított modulokat skippeli? Vagy van olyan opció, hogy skippelje?Illetve milyen fordítási időkkel kell számolnom?
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben Gentoot szeretnék feltelepíteni SSD-re akkor melyik féjlrendszer az ajánlott.
Vag yúgy is feltehetem a kérdést, hogy az XFS vs Ext4 kapcsán tényleg annyival jobb az EXT a sok compile miatt?
A szívem az Ext4 felé húz, valahogy azt stabilabbnak érzem. -
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az ALSA resamplingot kikapcsolni?
Most sikerült a frekit valahogy átforce-olnom 44100-re a default 48000-ről, de így a nagyobb felbontású fileokat tolja vissza.
Mondjuk a hang az még mindíg jobb így...
De az igazi az lenne, ha hagyná békén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest