Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Na igen, már csak ez az egy leküzdendő feladat maradt. Ezen oldal magyarázata szerint készítettem el a tömböt: [link] Minden sikerült az első és második oldalról könnyedén, egészen a linkelt részig, amikor is a grub menu.lst-ben kellene kicsit matatni, majd a grub shelljében is beállítottam az előírtakat, aztán jött a reboot, de sajnos valami még mindig nem klappol, mert azt az üzenetet kapom, hogy a diszk nem található, miközben ez butaság, hisz ott van, működik. Minden megegyezik az oldalon linkeltekkel, többször is ellenőriztem, gondolom csak valamit elírhattam, esetleg félreértettem és az lehet a baj. A menu.lst is ugyanaz, mint ami ott szerepel, de nem mégsem akar bootolni az általam hozzáadott menüponttal. (Az eredeti menüpontokon keresztül bootol szépen és a raid is inicializálásra kerül.)
Ebben az egy dologban még segítséget kérek, aztán ígérem csendben maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő