Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugy, ahogy mas X-es programokat is hasznalnal: X alol ssh-val odamesz a gepre es elinditod a programot, ennyi. Nalunk az irodaban ez pont igy mukodik, van egy "applikacioszerver" a sarokban, azon fut a wine, meg vannak a "vekonykliensek", azokon meg az X, es ha a juzerek a program ikonjara kattintanak, akkor ssh-n keresztul a szerveren elindul a wine alol.
-
Amikor utoljára néztem a wine-t, direkt grafikus hozzáférést használt, én nem tudtam hálózaton keresztül használni.
De ha neked rendesen fel van konfigurálva az ssh-d, akkor ssh -X utasítással belépve a wine-s gépre, lesz normális X forward és akkor lehet próbálkozni. Azt tudom, hogy debianon ehhez kell az xauth program, ezért az xbase-clients csomagnak fent kell lennie. Debianon kell még az sshd konfigban X forward engedélyezés és sshd restart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest