- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
A task managerrel kapcsolatban éreztem, hogy nincs minden rendben (azért is írtam oda, mire gondolok konkrétan), csak nem jutott eszembe jobb szó...
Az xstartup filet megtaláltam.
Viszont volna még egy problémám...
A VNC felületén keresztül nem tudok wine-t indítani. Helyette egy hibaüzenetet ad ki és nem tudom, mit kezdjek vele.
Közvetlenül a gépen, ugyanazzal a felhasználóval elindul.xstartup default állapotban van, ha "kézzel" elindítok egy másik ablak menedzsert, nem változik a helyzet. Root és normál felhasználóval is ugyanez van, viszont wine-t szeretném használni.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Warships
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest