- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
sztem ezt az infót eddig nem adtad meg, ( linkeld vagy idézd már hogy hol, lehet én nem látom) csak betoltál egy kódot hogy ezzel nem megy...
ha neked baszakodás, hogy annak érdekében hogy segíteni tudjanak itt neked meg kellett adnod pár infót, akkor bocs, baszakodtam...
a baszakodást most váltottad ki belőlem:
legjobb lesz ha felraksz egy vistát és visszacsusszansz a piaci meg a közösségi hsz-ekhez..
ott lehet elfogadott amit produkálsz, ''őstag''
részemről itt be is fejeztem, megköszönöm hogy nem ''reagálsz'' többet, meghagynánk udvarias szakmainak a topikot, ha nem gond neked..
némítás funkciót a PH topikbaidióták detected...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Bestbuy játékok
- World of Warships
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest