Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
totron
üzenetére
Az előző Fujitsu D738 gépem gyakorlatilag hangtalan volt ugyanúgy dolgoztatva, mint ahogy ezt a Lenovo-t dolgoztatom annak ellenére, hogy az i5-8400 elvileg gyengébb, mint ez a Ryzen 5 4650G, szóval úgy saccoltam Lenovo megvásárlása előtt, hogy minimum hangtalan lesz ez is, mert mitől melegedne, ha alig van terhelve?! Aztán kiderült, hogy nem kell ahhoz melegednie, hogy hangos legyen ;-) Most pl. 34 fokos a proci, és már túl hangos nekem..
Egyébként itt van még az asztalom mellett a Fujitsu, erős a kísértés, hogy visszategyem, még ha nehezen is viselte a linux + 4k megpróbáltatásokat... ;-)
(De ennél is erősebb újra a kísértés, hogy mindkét PC-t eladjam, és mac-ra váltsak)
Épített gépben én azért nem gondolkodok, mert olyat még abból nem láttam, ami megütötte a szépérzékemet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest