Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Oké, menjünk éttermi hasonlattal.
Régen volt mindenféle étterem, majd jött a maffia, mindet erőszakkal átvette, és azóta mind vegán étterem. De az ételt mindig elsózzák és kozmás.Tehát ne csak azt az állításomat figyeld, hogy a unix filozófiájának nem felel meg a systemd, hanem azt is, hogy egyébként a systemd jelenlegi állapotában egy bughalom.
Más: az előbb jutott eszembe, míg szűkös magányomban agyaltam (
), hogy a legújabb gyerekvédelmi szabály(tervezet) fényében a systemd-resolvd nem törvénysértő?Alaposabban belegondolva mondhatjuk, hogy a tailscale a saját megoldása miatt erősen elfogult, tehát az, hogy szerintük mi a jó dns rezolválás, messze van az általános objektív valóságtól.
-
kovaax
őstag
Egy sérült ASCII log még olvasható, egy bináris már nem feltétlenül. Mindenben egyetértek bambano-vel. Én mondjuk unixokon nőttem fel, sokáig csak otthon használtam linuxot, és elég korán (bőven a systemd előtt) beláttam, hogy a linux a unix windows-a. Ez a véleményem azóta se változott, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elite: Dangerous
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Tesla topik
- Cudy routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy a legújabb gyerekvédelmi szabály(tervezet) fényében a systemd-resolvd nem törvénysértő?