- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Satás író? Hmmm....a'mmeg mennyiért volt? Most tettem fel a 7.04-et a gépemre de tesztelni csak jövő hét közepétől tudom. Azt viszont már tudom, hogy ez volt első Ubuntu telepítő amivel nem kellett trüköznöm. Dapper és Edgy telepítő egyaránt fagyott és nem kis nehézségek árán küzdöttem fel. Fiesty viszont gond nélkül indult és szépen fel is ment. Addig mindenesetre nem túrom le a másik rendszert amíg ezt nem ítélem használhatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest