Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Igen, nem lehetetlen, hogy én értek félre valamit, azért nem értem.
Amit ti írtok, az a megoldás azt csinálja, hogy bekéri az előre rögzített fájlinput mellé az én felhasználói billentyűzetinputomat, de mikor azzal végeztem, csak UTÁNA indítja a programot, és mikor már a progi fut, akkor én már NEM tudok utólag beleszólni, más parancsot is bevinni.
Ami nekem kell megoldás, ott a dolgok SORRENDJE teljesen más. Először indul a progi, aztán hajtja végre automatikusan a fájlinputot, amibe az előre beszögelt utasítások vannak (amolyan autorun jelleggel), majd átadja NEKEM az irányítást, mert előre én sem tudom, hogy mit fogok majd bevinni a billentyűzetről, az annak lesz a függvénye, hogy az előre berögzített input alapján mit ír ki a progi.
Abban valószínű igazad van, hogy át kéne írnom a kpcli-t, hiszen csak valóban csak egy Perl-script, és nekem nem is kéne nagy módosítás, csak annyi, hogy induláskor bevegyen több parancsot is, és azok végrehajtása után ne lépjen ki automatikusan. Magyarán nem sok változást kéne a kódban eszközölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest