- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nem akarom szívatni magam, ezért érdeklődöm.
Probook 470 lenne cserélve, egy kicsi, max 220mm magas (kinyitott állapotban) paraméteres gépre, hogy beférjen a monitorom alá, és ne kelljen az eget kémlelnem. Nekem kell a dupla nagy monitor. Most ezek mözül az egyik a 17.3-as laptop., de már púp nő a hátamon a lefelé nézéstől. (Tudom most nézzek 3 évig felfelé akkor helyreáll a hátam)
Nem sürgős úgyhogy még nézelődök és érdeklődök ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest