- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nálam addig nem lesz freebsd, amíg:
- nincs benne rendes multithreaded interrupt kezelés, de van benne nagy kernel lock
- nincs benne rendes multithreaded tűzfal
- a hálózati stackje a linuxéhoz képest, hogy is fogalmazzak finoman, le van maradva.Nem tudom, hogy fenti kérdésekkel hogy áll most a freebsd. mikor utoljára néztem (nem tegnap volt), akkor ezekkel súlyos problémái voltak.
nálam mindig az lesz a desktopomon, ami a melós szervereken van. nem fogok nyolcfelé szakadni iq-ban, hogy egyiknek ez a baja, másiknak az.
-
bambano
titán
oké, vesézzük ki.
az volt a probléma, hogy az nvida driver divertálta a glx libeket.
ez, önmagában, nem lett volna elementáris probléma, bementem a gépre, megnéztem az X.org logot, benne volt ékes angol nyelven, kiadtam egy utasítást, megjavult.a probléma az, hogy attól, hogy az X nem tudott elindulni, a karakteres konzol miért nem indult el??? Ennek a problémának úgy kellett volna megoldódnia, hogy nem megy az X, ctrl+alt+f1, root login, log olvas, beállít, lightdm restart, jónapot.
de nem, mert a systemd annyira többszálú és multithreaded, hogy nem volt képes egy getty-t elindítani a virtuális karakteres konzolon, ezért nem tudtam triviálisan bejelentkezni. tehát nem az a bajom, hogy nem ment az X, elfogadom, hogy az én hibám, hogy videokártya cserénél ezt a problémát okoztam, de azt nem fogadom el, hogy egy karakteres konzol se ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest