- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nálam addig nem lesz freebsd, amíg:
- nincs benne rendes multithreaded interrupt kezelés, de van benne nagy kernel lock
- nincs benne rendes multithreaded tűzfal
- a hálózati stackje a linuxéhoz képest, hogy is fogalmazzak finoman, le van maradva.Nem tudom, hogy fenti kérdésekkel hogy áll most a freebsd. mikor utoljára néztem (nem tegnap volt), akkor ezekkel súlyos problémái voltak.
nálam mindig az lesz a desktopomon, ami a melós szervereken van. nem fogok nyolcfelé szakadni iq-ban, hogy egyiknek ez a baja, másiknak az.
-
bambano
titán
oké, vesézzük ki.
az volt a probléma, hogy az nvida driver divertálta a glx libeket.
ez, önmagában, nem lett volna elementáris probléma, bementem a gépre, megnéztem az X.org logot, benne volt ékes angol nyelven, kiadtam egy utasítást, megjavult.a probléma az, hogy attól, hogy az X nem tudott elindulni, a karakteres konzol miért nem indult el??? Ennek a problémának úgy kellett volna megoldódnia, hogy nem megy az X, ctrl+alt+f1, root login, log olvas, beállít, lightdm restart, jónapot.
de nem, mert a systemd annyira többszálú és multithreaded, hogy nem volt képes egy getty-t elindítani a virtuális karakteres konzolon, ezért nem tudtam triviálisan bejelentkezni. tehát nem az a bajom, hogy nem ment az X, elfogadom, hogy az én hibám, hogy videokártya cserénél ezt a problémát okoztam, de azt nem fogadom el, hogy egy karakteres konzol se ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest