Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
haddent
üzenetére
Én állítottam, de én sem ismerem mélységeiben, csak sok videoban ilyesmit mondtak, hogy a sysvinit csak elindítja a dolgokat, de nem menedzseli, ezért mennyivel jobb a systemd vagy a launchd BSD-nél. Mélyebben belenézni nekem sem volt még időm. Ha nem így van, akkor valóban értelmetlen pénzkidobás volt az átállás systemd-re. A másik érv a sysvinit ellen az volt, hogy distro függő a scriptelése. Ennek se jártam utána, hogy tényleg így van e, viszont ez annyira nem probléma, ha valaki csak a kedvenc disztroját használja. Inkább akkor gond, ha valaki sokak által használt szoftvert ír, és szeretné, hogy eltérő disztrokon is ugyanúgy viselkedjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gmail
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest