- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano #28154 üzenetére
Az a része az openswitch miatt van, Proxmox specifikus: [link]. Működik is.
Kiszedtem a gateway-t, most a failover IP-t használná, mint gw (automatikusan ezt állította be).
rp_filter szintén kikapcsolva a hoszt vmbr0 interfacen, sajnos nincs net így sem.
+ Van egy bridge specifikus leírásuk is, engem ugyan nem segített ki. [link] Pedig tegnap egy délutánon át próbálkoztam. Illetve ez itt dettó ugyanaz a setup, végigmentem a lépéseken, mégse megy.
Szerk: egyébként fura nekem ez a teljesen valid IPv6 cím, amit meg simán megkap.
Mégsem lehet pingelni azt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest