- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Nem tudom feltölteni. A VirtualBox integráció nem telepíthető rá, így meg nem megy a másolás-beillesztés. VBox osztott mappa se megy. Fájlmegosztás is jó lenne erre, de az se megy. Pendrive-ot nem ismeri fel, pedig gondoltam arra is ki lehetne másolni. Internet az van a szerveren is, de böngésző nincs, lynx-et meg nem tudom ennyire használni... grafikus felületet meg nem akartam, de lehet, hogy muszáj lesz, mert másképp nem tudom kimásolni azt az egy fájlt se. Esetleg valahova feltöltöm ftp-vel ha találok működő leírást hozzá. Most az látszik a legegyszerűbbnek, amit meg is tudok csinálni.
Mondjuk egy pendrive vagy egy virtualbox osztott mappa is jól jönne, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest