Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru
üzenetére
A rendszerbeállítások ... dysplay menüpontban volt egy DVI-0 és egy VGA-0 kimenet ami valójában egy. Én a DVI-0 kijelző engedélyezve opcióból kivettem a pipát és emiatt a VGA-0 kijelzőm is meghalt, mivel DVI-VGA átalakítót használok. Ujratelepítettem az egész rendszert most így néz ki. Most már így fogom hagyni. A VGA-t áttettem a DVI baloldalára és így most már minden minden progi ablaka a VGA-0 kijelzőben nyílik meg.
Most már jól működik.
A DVI ablak valójában nem látszik, csak ebben a screenshotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest