- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01 #24632 üzenetére
Lehet az a gondja, hogy az egyik ide a másik sata?
Létrehoztam a telepítőben egy sw raid1-et és arra kezdtem el a telepítést ext4-el.
Én sem értem miért a sok fejmozgás ...alaphelyzetben egy telepítés (1 lemezzel) nem jár ennyi fejmozgással szerintem.
Érezhetően lassú is volt. Ubuntu server-t tettem volna fel, de kb 30 perc után inkább leállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest