Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
ooo...ize...a vegerol lemaradt egy kettospont (masoltam a file-ban levo leirasbol, s ott sem volt benne, de elsore nem vettem eszre)
kicsit meg modositottam rajta (a masik modszer hibauzenetei alapjan)
default:*:mysql:/var/spool/mail:0::mail:127.0.0.1::teapop:teapop:jelszo:teapop:uname:upass:umail:
viszont igy sem megy rendesen, kapcsolodik az adatbazishoz, a lekerdezes megtortenik, viszont folyamatosan azt mondja, hogy
incorrect passwort...or maybe you don't even have an account here?
ha a kovetkezo beallitast hasznalom
default:*:passwd:/var/spool/mail:0::mail:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest