- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#21078528 #22511 üzenetére
sok egyéb mellett azt a programot csapta fejbe, ami a programok betöltésért, összerakásáért és indításáért felelős.
ezzel azt érte el, hogy semmit nem lehetett már elindítani a gépen, ami futott, az futott tovább, de ezen túlmenően zéró.tehát hiába javasolod az mc-t, ha nincs, ami betöltse és elindítsa... ugyanezért nem megoldás a rescue mód sem, mert az sem indul el. csak az a megoldás, ha egy teljesen független, működő rendszerrel visszarakja a linkeket.
-
Ablakos
addikt
válasz
#21078528 #22511 üzenetére
Nem az MC, még egy list parancs sem futott le
Jól elbaszarintottam este a rendszert.Először még nyugodtam keresgéltem a megoldást, mire észrevettem, hogy sorban leálltak a szolgáltatások. Két órát állt a péntek esti fórumozás, csetelés a hülyeségem miatt.
Ahogy bambano tagtárs írta, csak a live cd segített. Még a rescue módban sem indult el a centos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EAFC 26
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest