- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #21231 üzenetére
Iscariah, Decepticon: Köszi a tippeket!
Nem az ablakkezelővel akarok spórolni. Sajna, még nem vagyok akkora guru, hogy konkrét magyarázatot tudjak adni rá, de láttam már azonos gépen (Brazos E350) gyorsan futó KDE4-et (Chakra) és nagyon lassan futó KDE-t (Mandriva).
Nem nagyon értem még hogy mitől lesz egy distro gyors vagy lassú, de szerintem egy Gnome 3 futtatásához elégnek kell lennie a mostani gépnek. Munkában is Gnome 3 fut az arch linuxomon, és otthonra is ez lenne a megfelelő szerintem.
Inkább ne is a sebességre koncentráljunk, hanem legyen stabil és ne szembesüljek kellemetlen meglepetésekkel.
Otthoni gép lesz, és nem akarok tökölni vele, csak amennyi a frissen tartásához feltétlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő