- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Én is hasonló esettel küszködöm szintén Debianon.
Nálam az van, hogy ha lan-ról átkapcsolok wifire, minden oké. Viszont ha wifiről visszarakom lanra, akkor nincs hálózat, csak p2p, azaz torrent.
ha nyomok egy /etc/init.d/networking restart -ot, csak akkor jön vissza "rendesen" a net.Azt nem értem, ha a p2p megy, akkor a nem p2p miért nem.
Van fent network manager-gnome is, a wifi abban van beállítva (jelszó, ilyenek) viszont azt látom hogy a vezetékest soha nem használta még. Bármit állítok be, nem működik rajta a vezetékes, szóval valszeg erre nem ezt használja (vagy nem állítottam be jól)
Ha megszakad a net akkor újra csatlakozik, csak akkor nem, ha átváltok wifire, majd onnan vissza lanra.
jah igen, és én is router mögül vagyok, de annak semmi baja.
-
-
Jester01
veterán
Ott valami mágia van. Ha az interfaces-ben statikus az ip akkor egyáltalán semmit nem kell kérnie és akkor is megmarad ha kihúzod a drótot, hacsak nincs valami egyéb ami leszedi (pl udev vagy network-manager).
A routerben a hozzárendelés alapvetően a dhcp-re vonatkozik (de persze arra is jó, hogy lefoglald a címet, hogy másnak ne ossza ki).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi