- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Én is hasonló esettel küszködöm szintén Debianon.
Nálam az van, hogy ha lan-ról átkapcsolok wifire, minden oké. Viszont ha wifiről visszarakom lanra, akkor nincs hálózat, csak p2p, azaz torrent.
ha nyomok egy /etc/init.d/networking restart -ot, csak akkor jön vissza "rendesen" a net.Azt nem értem, ha a p2p megy, akkor a nem p2p miért nem.
Van fent network manager-gnome is, a wifi abban van beállítva (jelszó, ilyenek) viszont azt látom hogy a vezetékest soha nem használta még. Bármit állítok be, nem működik rajta a vezetékes, szóval valszeg erre nem ezt használja (vagy nem állítottam be jól)
Ha megszakad a net akkor újra csatlakozik, csak akkor nem, ha átváltok wifire, majd onnan vissza lanra.
jah igen, és én is router mögül vagyok, de annak semmi baja.
-
Jester01
veterán
Ott valami mágia van. Ha az interfaces-ben statikus az ip akkor egyáltalán semmit nem kell kérnie és akkor is megmarad ha kihúzod a drótot, hacsak nincs valami egyéb ami leszedi (pl udev vagy network-manager).
A routerben a hozzárendelés alapvetően a dhcp-re vonatkozik (de persze arra is jó, hogy lefoglald a címet, hogy másnak ne ossza ki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő