Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Pedig ezt a source-ot használtam is már. Ezek szerint nem tudtam pontosan, hogy mire is való.

Csak akkor lesz rendszerszintű ha a /etc/profile alá rakom? Csak, mert ha tudom rendszerszintűként használni a init-ben, akkor megtudom nézni shell script-ben, hogy milyen ip-t kaptam. Ha cégnél kábelen van a net, akkor mindig ugyan azt kapom meg, ha wifi akkor már más, de ott is van tartomány.
Amúgy a saját proxy-s is működik, igaz kicsit kerülőút, de megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest