Hirdetés
- Mobil flották
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Kösz megnézem !Csak holnap tudom telepíteni mert dolgom volt.Amúgy úgy terveztem ,h kipróbálok párat azt amelyik tetszik azt hagyom meg.Játszani már csak nagyon ritkán szoktam (meg arra meghagyom a wint)úgyhogy inkább az a fontos, hogy gyors könnyű és stabil legyen .Munkatársam épp most ajánlotta a 2010-es ubuntut ,azt mondta az újabbak szarabbak de én azért kipróbálom az újat is ,veszteni nem vesztek vele főleg ha live cd-ként próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest