- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Letöltöttem a php 5.4.17-es forrásfájlokat, az rpm csomagokat (11.1 base, devel).
Telepítettem az rpm csomagokat, a devel fájlokról csináltam egy symlink-et a /usr/local/lib/oracle/11.1/clinet64 alá. Majd a php fordításakor ezt az útvonalat adtam meg az oci8 és pdo_oci helyekre. A pdo_oci forrásában még átírtam valamit, mert nem jól kezeli a varchar2 mezőket, ha utf-8-al csatlakozik a php az adatbázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest