-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nekem nem kellett. Azonos major és minor verziójúból a legújabb bugfixeltet letöltöttem, lefordítottam és működött is. Kicsit lassabban bootolt, mint a gyári kernel (mert ugye szinte minden belefordult), de működött. A probléma akkor kezdődött, amikor a config fájlba belenyúltam, és nagyon sok mindent kikapcsoltam, és most nem bootol.
Többieknek: Nem lesz egy hiper-szuper írás. Jó magam sem vagyok jártas benne, csak kíváncsi.
De persze dolgok le lesznek írva, meg a közben felmerülő "mellékvágányok" jó része is le lesz zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iGO Primo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged