- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
soundsthu
üzenetére
Annakidejen mikor meg DAT kazettara mentettem, en ugy oldottam meg hogy ''leformataltam'' a kazettat, tehat toroltem rola mindent es utana lehetett megint hasznalni, igaz ez meg Novell alatt volt. De ha jol emlekszem nem minden esetben sikerult igy megoldani, amire mar nem lehet irni, azt vagy elrakod vagy kidobod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest