Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MacCaine
üzenetére
mindenhova 64 bites debiant rakok, ahol egy kicsit is io igényesebb dolgok mennek, nekem nem volt még soha semmi bajom velük. az igaz, hogy le-lemaradozva követem a verziókat, nyugodtan béta tesztelje más helyettem, majd ha már tutti, akkor rakom fel. Mostanában szanáltam pár lenny-s gépet

valamikor nagyon régen azt olvastam (és emiatt lehet, hogy tévedek), hogy más a buffer kezelése a 64 bites kerneleknek, kevesebbet hagyatkozik az alsó 1 megára, ha egyáltalán van még ilyen, ezért akkor is 64 bitet rakok, ha a memória mérete nem indokolná.
hmm. igazság szerint jobban belegondolva, default 64, csak akkor 32, ha valami nagyon extra különös indok van rá. Eddig egy ilyenre emlékszem.
-
Jester01
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Atomstabil. A 64 bit azért nem újkeletű dolog például én is már 5 éve használom.
00:43:35 up 60 days, 9:05, 9 users, load average: 0.99, 0.80, 0.63Van probléma a nem a repóból telepített szoftverekkel?
Csak annyira mint 32 biten
Ajánlott őket külön helyre pakolni, hogy ne keveredjenek a disztró cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- LG LCD és LED TV-k
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ajánlott őket külön helyre pakolni, hogy ne keveredjenek a disztró cuccokkal.