Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MacCaine
üzenetére
mindenhova 64 bites debiant rakok, ahol egy kicsit is io igényesebb dolgok mennek, nekem nem volt még soha semmi bajom velük. az igaz, hogy le-lemaradozva követem a verziókat, nyugodtan béta tesztelje más helyettem, majd ha már tutti, akkor rakom fel. Mostanában szanáltam pár lenny-s gépet

valamikor nagyon régen azt olvastam (és emiatt lehet, hogy tévedek), hogy más a buffer kezelése a 64 bites kerneleknek, kevesebbet hagyatkozik az alsó 1 megára, ha egyáltalán van még ilyen, ezért akkor is 64 bitet rakok, ha a memória mérete nem indokolná.
hmm. igazság szerint jobban belegondolva, default 64, csak akkor 32, ha valami nagyon extra különös indok van rá. Eddig egy ilyenre emlékszem.
-
Jester01
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Atomstabil. A 64 bit azért nem újkeletű dolog például én is már 5 éve használom.
00:43:35 up 60 days, 9:05, 9 users, load average: 0.99, 0.80, 0.63Van probléma a nem a repóból telepített szoftverekkel?
Csak annyira mint 32 biten
Ajánlott őket külön helyre pakolni, hogy ne keveredjenek a disztró cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ajánlott őket külön helyre pakolni, hogy ne keveredjenek a disztró cuccokkal.