- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
hát, ha grafikus kezelőfelületű progik közt szeretnél nézelődni, akkor a www.gnomefiles.org-on nézz szét... játék nekem kettő van, a lincityNG meg az openTTD , mindkettőt az autopackage oldaláról tettem, és működnek is szépen, meg van pl flightgear, racer , tremolous, wormux, ezeket kis guglizással megtalálod
-
ngabor2
nagyúr
miután módosítottad a /etc/lilo.conf-ot, kiadod, hogy lilo. ennyi.
nem kell linux alá víruskergető. tűzfal nem árthat, bár meglátásom szerint ha nem fut semmiféle szerver a gépeden, akkor az is felesleges. a víruskergető arra való, ha wines gép felé osztod a netet nem engedi be.
linuxra programok... milyen témakörben? ha pl. Ubuntud lenne, akkor könnyebb lenne a helyzet, mert arra tudom, hogy érdemes keresgélni. Mandrake-re/mandriva-ra sajna nem, azt nagyon régen próbáltam.
a betűk pedig átállíthatók, sőt, win alól is áthozható betűtípus, ha az jobban tetszik. de van jópár eleve linux alatt is.
a kezdő (nem lámer, mert a lámer azt hiszi magáról, hogy ért hozzá) kérdésekkel pedig menjünk át ide: [link], mielőtt Sianis átzavar minket
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged