Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igazából nekem sem jött be eddig soha a partmag, de mivel a linuxhoz zsír hülye vagyok, nem mertem a véletlenre bízni, így megcsináltam előre mindent. jelenleg épp a ''telepítésre kiválasztott csomagok közötti függőségek ellenőrzése'' folyik. szal csak most tudtam nekikezdeni, mert még előtte mindent visszamásoltam az elkészült ''új'' adatpartícióra. jelenleg épp azon izgulok, hogy elég legyen az a 6,5 giga, amit a rendszernek hagytam, mert a teljes fedora minden opcionális csomaggal együtt 9-et fogna, de én kiikszeltem pár dolgot...wow, továbbengedett. ja, ami rohadtul bosszantó, hogy (a live cd-khez hasonlóan) nem ismeri fel a genius ps2-es egeremet, így kénytelen voltam a notitól kölcsönvenni az usb-set, remélem később megbarátkozik vele, bár ha jobban belegondolok erre semmi esély nincsen.
az első láma kérdés: mi az a gnome és kde környezet? mindkettőt telepíttetem vele, tutira felesleges, de mivel nem tom melyik a jobb vagy szebb vagy valami, és fér, így arra gondoltam megleplek benneteket egy ilyen alap kérdéssel és persze égetem magam hogy még ezt sem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest