-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #14208 üzenetére
Értem. Az új vinyó kisebb, szal max partíciókat tudok átvinni.
Nem igazán értem a probléma okát. A HDSentinel szerint 8000 valamennyi adatkapcsolati hiba volt, de a hátralévő élettartam még 273 nap, meg nem is riogat a program.
A probléma annyi, hogy bejön a grub, indítom a Linuxot, és vagy elindul hiba nélkül, vagy a legváltozatosabb szövegekből tol ki több oldalnyit, még mielőtt túl jutna a karakteres részen, és megáll a tudomány, de minden esetben teljesen más a szöveg. Aztán mikor elindul, akkor meg semmi probléma nincs, fsck semmi hibát nem talál.Ebből gondolom, hogy talán kezd haldokolni a vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest