- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Nautilusos megoldást csináltam, a célgép felhasználónevével. Mindegy, most valahogy nem vagyok a toppon további kísérletezgetéshez, örülök, hogy az smb4k működik.
Otthon majd megpróbálom, ott legalább nem kell átkábelezni, meg két egyforma Linux van.ssh-t nem próbáltam még így soha. Most smb4k-val itt P4 celeron -> CoreDuo 2Ghz között 100Mb-s lannal a mappa másolás (11,6Gb - 156512 fájl, felfoghatatlan mennyiség) nagyobb állományoknál 10MiB/s-re ugrik fel ami elég jó, proci terhelés 50-70% körül. Közben a celeron terheltsége 20% alatt mozog. Itt a coreduon megy az smb4k.
3 óra 30 perc volt a másolás. Vesémet egy 16G-s pendriveért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest