- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #14129 üzenetére
Csak azt, hogy nem olvastam el. Átsiklottam felette.
lapa nautilusos megoldását próbáltam, de akkor premission deniedot kaptam, így itt megakadtam.
scp parancsot kiadva meg jöttek a számomra kevésbé barátságos dolgok a terminálban, mint rsyncnél.Igazából kár, hogy nincs erre egy a sambánál egyszerűbben használható gui-s eszköz a népszerűbb disztrókra, a kevésbé hozzáértők számára. Egy egyszerű, drag and drop valami kellene. Aztán lehet, hogy van, csak nem tudok róla.
lapa: thx
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest