- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narancs
üzenetére
Akkor nem csak én nem találom benne az USB modulokat. Akkor lehet nincsenek

Próbáld meg betölteni modprobe-al, ahogy az előbb, csak a modprobe után egy " -v " -t is adj neki, attól bőbeszédűbb lesz. Hátha megmondja, mi baja.
X szerver beállításban valaki tud segíteni? Debian Lennyre kéne.
Volt már, hogy elindult (nem tudom, mit csináltam vele azóta, hogy nem megy), de akkor is egy 320x200-as képet adott, a képernyő felére
800x600-at kéne beállítani neki...
-
Jester01
veterán
válasz
Narancs
üzenetére
Azt továbbra sem értem, hogy miért nem írja a moduljaid, és akkor mitől írja a 2 root hubot. Legalább azok jók, gugli szerint nvidia MCP51-nél ez a kettő van. Az kérdés még, hogy nincs-e az alaplapodon több usb vezérlő is, és esetleg abba vannak dugva az eszközök. Próbáld végig az összes lukat

Mi az alaplap típusa egyébként?
Amúgy tutira leellenőrizted, hogy bios setupban 100% nincs letiltva semmi usb? Az, hogy ott működik az nem jelent semmit mert a tiltás utána érvényesül csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest