Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
üzenetére
Igen ezek megvoltak, de itt csak irányítani tudom. Illetve, ahogy írja no motion capture upnp alatt.

De közben találtam egy sdk-t (nem hivatalos, vagy legalább is nem a hivatalos oldalon találtam meg), amivel a cgi fájlokat tudok lekérdezni és paraméterezni. Remélem sikerülni fog vele és akkor már csak meg kell írni a saját kódokat illetve a videó-t lementeni gépre, illetve átkódolni.

bambano: Igen, van saját webes felülete. De az az igény, hogy legyen ki saját.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest