- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
válasz
ngabor2 #1178 üzenetére
kösz a segítséget, közben sikerült megoldani a dolgot mostmár fut 1280*1024@85hz-en, de ez még mindig nem elég. mert nem bírom rábírni hogy 100hz-en menjen.
a moncsi ugyebár bírja a 100hz-et egyébként egy MAG810FD.
win alatt is 100hz-en fut.
a problema az hogy nem ismeri fel a moncsit, így sima vesa-bnak rakja be és ott 1280*1024 mellet csak 85hz-et lehet választani.
hiába állítom át a sax2-ben a frekvencia tartományokat, le se szarja.
az xorg-ot is hiába szerkesztem azt se érdekli.
valamint minden egyes indításnál visszarakja a moncsit 1024*768@60hz-be. hiába mentem el az 1028-at.
ati vga-m van az ati oldaláról csak a driver installert(34mb) tettem fel, az x-windows versiont nem. az is kéne? mert végülis ezeket leszámítva minden jó. a 3d megy,stb.
mellesleg lehet hogy ez még segít suse 10.1-et használok.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest