- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano
üzenetére
egyreszt nem hinnem, hogy barmi alapod lenne barmit szamonkerni (pl hogy mikor mivel foglalkozom), masreszt itt lathatoan a kerdest sem ertette meg mindenki, nem hogy valaszolni tudna (masik topic-ban is feltettem a kerdest, ott kaptam ra valaszt is, ami alapjan el tudtam indulni), vagy akarna*
*: persze tudom, beszolni, hogy mennye windoze topic-ba sokkal konnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen monitort vegyek?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Robot fűnyírók
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest