- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
A manual szerint "smbstatus is a very simple program to list the current Samba connections." ez egy elég egyszeű program, nem tud ilyet...
-
MacCaine
őstag
"Érdemes-e beállítani a központi hitelesítést, ha minden tanuló ugyanazzal a név/jelszó párossal lép be (tanulo/tanulo)?"
Nem.
"Lehet-e központilag frissíteni a gépeket, ill. telepíteni új programokat?"
Ha bekapcsolva hagyod az Ubuntun a frissítést, akkor automatikusan frissülni fog, amikor van új cucc a repókban.
-
MacCaine
őstag
Nem kell külön tűzfal, alapból telepítve van.
Igen, át tudja partícionálni.
Valamivel gyorsabb, nincsenek vírusok, és a heti karbantartást is meg lehet spórolni.
Az otthoni gépemen nekem is dual boot van, de leszoktam a játékról, és már vagy fél éve nem indítottam window$-t...
-
MacCaine
őstag
válasz
Jester01 #12605 üzenetére
"de az írásra még mindig sok panasz van (tipikusan belassulás)"
A 10.04lts-el nem tapasztaltam ilyet, pedig elég régóta nyüstölöm. Lehet, hogy valami kiforratlan cucc miatt lassul be.
"Alap live cd mód értelemszerűen például nem ír egy byteot sem, ramdisket használ."
Ez egy jó 5let, de akkor nem kell hozzá pendrive, ott a CD. Meg mi van akkor, ha telepíteni akar valamit?
A biztonsági mentéssel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest