Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nálam az fglrx (ati) telepítésével nem szokott gond lenni...
...viszont van egy nVidia-s gép, amire sehogysem akart felmenni a driver, de már arra is gondoltam, lehet, hogy a kártya szar... 2D-ben működik....szóval én egyiket sem látom sokkal "szarabbnak" mint a konkurens gyártóé...
Szerk.: Nekem a régebbi videokártya miatt nem volt jó a kattintgatós megoldás és kellett az ati-hoz mennie érte, újabb kártyákkal elvileg az is met volna (ki is írta, hogy ez a baja).
Az nVidia, ami nem működik momentán, szintén egy régebbi kártya.
Ja, és tényleg kiadhatnák ezeket a drivereket nyíltként...
...de egyhamar biztos nem fogják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest