- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Macrodroid
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Én csak a /home-ot és /etc-t menteném. Mást nem. Log az mire kéne neked? /usr meg attól függ mi van feltelepítve. Meg ugyebár neked kéne tudni, hogy milyen adatokra van szükséged, milyen mappákat használsz még rajta, mi fájna, ha nem lenne meg.
Én Arch újratelepítések között csak a /home/felhasználóm/ mappát és /etc-t szoktam elmenteni (tömörített tar-ba), azt is csak a konfigfájlok miatt. Minden más lényeges adatot nem a rendszerpartíción, hanem az adatpartíción tárolok, amit nem formázok újra, meg külön mentéseket is archiválok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest